Acupunctuur Langeveld
Acupunctuur Langeveld
Acupunctuur Langeveld
Acupunctuur Langeveld

Uw veiligheid

Acupunctuur is zeer veilig
Echter, alleen in handen van een goed opgeleide behandelaar. Het is voor uw veiligheid van belang dat u een diagnose en behandeling krijgt, gebaseerd op de acupunctuur, maar ook op inzichten in de westerse geneeskunde. Dat kan alleen een behandelaar die het beste van de Chinese en de westerse geneeskunde kan combineren.

Geen nare bijwerkingen
Wetenschappers hebben grote studies gedaan naar de veiligheid van acupunctuur. De onderzoekers vonden geen ernstige bijwerkingen als gevolg van acupunctuurbehandelingen. Één van die onderzoeken is gepubliceerd in het gerenommeerde en kritische medische vakblad het British Medical Journal.

Wel prettige “bijwerkingen”
Veel gerapporteerde “bijwerkingen” van acupunctuur zijn, dat mensen wegsoezen op het behandelbed en dat ze zich energieker voelen na de behandeling. Maar dat zijn eigenlijk geen bijwerkingen: dat is juist, ook, de bedoeling.

De superdunne (0,15 mm) acupunctuurnaaldjes die Erik Langeveld gebruikt, zijn steriele wegwerpnaalden. Er zullen nooit naalden worden hergebruikt. Daardoor hoeft u niet bang te zijn dat u een infectie oploopt door een acupunctuurbehandeling van Erik Langeveld. Daarnaast houdt de praktijk zich ook aan de strenge hygiëneregels voor o.a.
– de overige apparatuur,
– de behandelkamers,
– de rest van de praktijk.

Alles voldoet aan de strenge hygiënevoorschriften van NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur).

Onze behandelingen

Start typing and press Enter to search