Acupunctuur Langeveld

Wie ben ik?

  • Erik Langeveld
    Erik Langeveld

Erik Langeveld, geboren 29-12-1958 te Almelo.

Na de middelbare school, VWO Pius X college, te hebben afgerond in 1977, ben ik in Enschede fysiotherapie gaan studeren en heb daar mijn diploma behaald in 1982. Na 2 jaar dienstplicht, gewerkt als dienstplichtig fysiotherapeut, ben ik in 1984 in Duitsland (Neuenkirchen en later Nordhorn) gaan werken als fysiotherapeut en tevens een vrije vestiging fysiotherapie gestart in Mariaparochie.

In 1984 ben ik begonnen met de studie acupunctuur aan het Anglo–Dutch college of Acupuncture te Haarlem en ben in 1987 afgestudeerd. Daarna heb ik de studie Manuele therapie Marsman gedaan en in die tijd de opleiding tot sportfysiotherapeut gevolgd. In 1992 ben ik Delft begonnen aan de 3 jarige opleiding N.A.O.G. oftewel Cyriax en in 1995 is de opleiding afgesloten met een examen tot orthopedisch therapeut.

In 1998 heb ik de bijscholing gedaan om geregistreerd sportfysiotherapeut te kunnen blijven, in die tijd was ik actief als sportfysiotherapeut bij Heracles Almelo. Tot op heden ben ik actief in de sportbegeleiding en wel bij de lokale voetbalclub M.V.V.’29.
Vanaf 2003 heb ik de Chinese kruidencursus gevolgd te Amsterdam en sindsdien ben ik hierin ook actief. In 2009 heb ik de cursus Dry-needling gevolgd in Domburg en sindsdien ben ik hierin geregistreerd.

Sinds 2013 ben ik voornamelijk actief in acupunctuur, Chinese kruiden, dry-needling en preventieve sportfysiotherapie. Deze activiteiten vinden voornamelijk plaats in een prachtige praktijk gelegen aan de Slagenweg 9 te Mariaparochie.

Start typing and press Enter to search